Danijel Anđelković

Kvalifikacije za EP 2010.

Selektor Srbije objavio spisak

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković saopštio je spiska igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo u Austriji 2010. protiv Švajcarske u Zurichu i Rusije u Nišu.

Protivnik reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2010. godine za susrete sa Švajcarskom i Rusijom biće u istom sastavu kao i u prve dvije utakmice.

Golmani: Dimitrije Pejanović, Darko Stanić i Tomislav Stojković, krila: Ivan Nikčević, Dobrivoje Marković, Marko Ćuruvija, Nikola Kojić i Rajko Prodanović, bekovi: Aleksandar Stojanović, Vukašin Rajković, Marko Vujin, Mladen Bojinović, Danijel Anđelković, Milan Čorović, Momir Ilić, Žarko Šešum i Nenad Vučković, pivoti: Ratko Nikolić i Alem Toskić.

Srbija sa Švajcarskom igra se u Zurichu 26. novembra, a u Nišu protiv selekcije Rusije od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.