Dinamo nemoćan protiv Ibre i društva

Šimunić o PSG-u: Valjda ćemo stići i u šoping u Parizu

A. Haznadarević

Zagrebački Dinamo pred skoro praznim Maksimirom  je upisao novi poraz, a ovaj put je Zagrebom protutnjao jedan od najimućnijih klubova svijeta - francuski Paris Saint Germain.

Zlatan Ibrahimović i društvo su bez većih problema slavili rezultatom 2:0, a o nemoći prvaka HNL-a najbolje govore riječi defanzivca Josipa Šimunića, koji od očekivanja na gostovanju u Parizu posebno istiće, šoping!

"Jako loše smo ušli u utakmicu, ali vjerujem da smo valjda nešto i naučili. Ovo je najbolje svjetsko takmičenje, mi smo vrlo mlada momčad i u svakoj utakmici možemo nešto naučiti, dobro nam je za iskustvo", kazao je Šimunić, te upitan o gostovanju u Francuskoj, koje Dinamo uskoro očekuje kazao:

"Sljedeća utakmica protiv PSG-a? Ha, ništa. Idemo u Pariz, valjda ćemo imati i prilike prije utakmice obaviti šoping", riječi su iskusnog igrača zagrebačke momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.