Sam će odlučiti hoće li igrati protiv Celte

Messi propustio trening kako bi prisustvovao rođenju sina

A. Haznadarević

Trener Barcelone Tito Vilanova, dopustio je svom najboljem igraču i trenutno najboljem fudbaleru svijeta Lionelu Messiju da izostane sa današnjeg treninga zbog rođenja sina.

Naime, Lionel Messi se pridružio svojoj voljenoj Antonelli Raccuzzo u bolnici USP Dexeus, gdje je u jutarnjim satima dovezena zbog porođaja.

 

S obzirom na vanredne okolnosti, klub je maksimalno izašao u susret svojoj najvećoj zvijezdi, pa će prema izjavi trenera Vilanove sam odlučiti o tome da li će nastupiti u susretu protiv Celte, koji se igra sutra na Camp Nou sa početkom u 18 sati.

 

U slučaju da fenomenalni Argentinac zaigra u ovom susretu, ne sumnjamo da bi Celta mogla žestoko stradati s obzirom na veliki motiv koji će sasvim sigurno imati najbolji igrač Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.