Širokobriježani se nadaju nastavku serije

Šilić: Bolja smo ekipa i moramo to pokazati na terenu

Momčad Širokog Brijega će sutra na Pecari dočekati ekipu Čelika u okviru četvrtfinala Kupa BiH.

Širokobriježani su u odličnoj formi i nakon lošeg starta ove sezone izgleda da su napokon uhvatili ritam. Kapetan momčadi s Pecare, Dalibor Šilić, kaže da igrači jedva čekaju početak utakmice i da vjeruju u prolaz jer su bolja momčad.

„Jedva čekamo početak utakmice. Loše smo ušli u prvenstvo i Kup nam je prilika da se vratimo. Bolja smo ekipa od Čelika i to moramo pokazati na terenu. Mi znamo njih kao i oni nas i moramo kući odigrati što bolje kako bi na uzvrat išli s prednošću. Zadovoljan sam s bilo kakvom pobjedom bez primljenog gola.“, rekao je kapetan Širokobriježana i dodao:
„Očekujem dobru podršku s tribina od naših navijača „Škripara“ kao i ostalih gledatelja.“

Susret je na rasporedu sutra, srijeda 7. studenog, na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.