Škriparima zabranjen dolazak

Musa: Idemo igrati nogomet

Momčad Širokog Brijega će sutra u okviru uzvratnog susreta četvrtzavršnice Kupa BiH gostovati u Zenici kod Čelika.

U prvom susretu na Pecari Široki je poveo već u 11. minuti preko Wagnera, međutim, u finišu utakmice gosti iz Zenice preko Kajkuta dolaze do remija (1:1).

„Mi nismo bili pravi u toj utakmici, a vjerujemo da je Čelik tada dao maksimum. Nismo momčad koja se brani, imamo tehnički i taktički sposobne igrače i idemo igrati nogomet. Ukoliko želimo u polufinale moramo postići pogodak. Bit će šest sudaca, TV prijenos, vjerojatno dobro ispunjen stadion i svi su preduvjeti tu da uživamo u spektaklu u kojem ćemo, nadamo se na kraju slaviti mi.“, rekao je prije današnjeg treninga na Pecari trener Širokog Slaven Musa.

„Atmosfera u ekipi je odlična, napokon je pronađena „kemija“ i ukoliko budemo „fajteri“ kao u Banja Luci protiv Borca, vjerujem da ćemo biti među četiri momčadi u Kupu BiH.“, rekao je Vedran Ješe.

U ovoj utakmici Musa neće moći računati na već odavno ozlijeđenog Landeku, a vjerojatno neće konkurirati ni Damir Džidić jer ga Musa mora sačuvati za posljednje kolo Premijer lige protiv Željezničara kada na raspolaganju nema Ivicu Džidića zbog tri žuta kartona.

Spomenimo i to da na ovoj utakmici neće nazočiti najvjerniji navijači Širokog, „Škripari“, zbog preporuke NS BiH i PU Zenica da ne dolaze u Zenicu jer se radi o rivalskim skupinama i mogući su izgredi. Ovu zabranu na Pecari smatraju nezadovoljavajućom ističući da su u prvom susretu bez ikakvih problema na Pecari podršku Čeliku davali njihovi navijači.

Susret je na rasporedu u srijedu, 21. studenog, na Bilinom polju s početkom u 16:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.