Zrinjski raskinuo saradnju s pet igrača

Edmir Škorić

Nogometni klub Zrinjski iz Mostara raskinuo je saradnju s nekoliko igrača.

Tako će nove angažmane ove zime tražiti veznjaci Dario Krišto, Robert Grbovac, Mario Vrdoljak, te napadači Ivan Ferenc i Ivan Bubalo.

 

Grbovac je dosad, u prvom dijelu sezone, upisao tek jedan nastup u prvenstvu, Krišto je odigrao devet utakmica, Ferenc dvije, Bubalo osam.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Jedini od njih se u strijelce upisivao Bubalo, koji je bio strijelac u osmom kolu protiv GOŠK-a. Inače, vrijedi spomenuti da je odranije saradnju s Plemićima raskinuo i stope Toni Markić. Čini se da ćemo gledati jedan potpuno novi sastav Zrinjskog na proljeće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.