Zrinjski brani trofej osvojen u prošloj sezoni

U seniorskoj i juniorskoj konkurenciji

Žrijeb polufinala Kupa u četvrtak

Žrijebanje parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu biće obavljeno u četvrtak u prostorijama NS/FS BiH sa početkom u 12 sati.

U „bubnju“ će se nači četiri kluba koja su se plasirala u završnicu našeg najmasovnije takmičenja, a to su Sloboda, Zrinjski, Slavija i Široki Brijeg.

Utakmice polufinala igraće se na proljeće, a termine prvih i revanš susreta Takmičarska komisija NS/FS BiH odrediće naknadno. Titulu pobjednika Kupa BiH osvojenog u prošloj sezoni brani Zrinjski.

Osim seniorskog žrijeba, od 12:15 sati biće određeni i parovi polufinala fudbalskog Kupa BiH u juniorskoj konkurenciji. Među četri najbolja tima u ovom takmičenju plasirale su se nade Širokog Brijega, Podgrmeča iz Sanskog Mosta, Radnika iz Hadžića i Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.