Ne dodiruje nas mišljenje drugih

Montezemola ne zanima mišljenje drugih timova

Predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo izjavio je da ga ne zabrinjava to što drugi takmičari u Formuli 1 imaju za reći u vezi njihove taktike u protekloj sezoni koja je u pojedenim momentima bila kontroverzna.

Negativni komentari na račun Ferrarija su počeli pristizati nakon kvalifikacionog treninga za VN SAD-a poslije kojeg je Fernando Alonso na neuobičajen način dobio poziciju više kao poklon tima.

 

" Ne govoriti o drugim timovima, bila je jedna od stvari koje sam naučio od Enza Ferrarija. U Brazilu smo samo tražili da se FIA izjasni i prihvatili smo njihov odgovor", bile su riječi Montezemola.

 

Bez obzira na to što u Ferrariju ne pričaju o drugim timovima, ipak se da naslutiti da je izjava Italijana upućena ka Red Bullu zbog preticanja Vettela koje je FIA okarakterisala kao sasvim regularno.

 

" U Austinu smo sve uradili prema pravilima. Mogli smo lagati, ali ipak nismo. Mišljenje drugih timova o tome nas ne dodiruje , bez obzira što su našu taktiku nazvali prljavim trikovima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.