Krišto napušta Zrinjski zbog neslaganja sa Perićem

Mladi vezni igrač, Dario Krišto napustio je redove Zrinjskog nakon nešto manje od godinu dana provedenih u mostarskom klubu.

Krišto je u Zrinjski stigao iz Šibenika, a kako sam kaže, cilj mu je otići u inostranstvo. Ipak, ukoliko mu inostrani angažman propadne, veznjak ne bi imao ništa protiv povratka na Šubićevac.

 

"Glavni razlog odlaska iz Zrinjskog je neslaganje s trenerom Perićem i njegovo nepovjerenje u mene i moje mogućnosti. Njegova filozofija nogometa jednostavno mi nije odgovarala, jer se najvećim dijelom bazirala na defenzivnoj igri. Imao sam još tri godine ugovora, ali više se nisam vidio u Mostaru. Stručni stožer nije se promijenio i sve bi ostalo isto, ne bih imao priliku napredovati", rekao je Krišto za hrvatske medije te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Želja mi je, ako ne pronađem angažman u inozemstvu, vratiti se u HNL. Iz Šibenika me još nitko nije kontaktirao, ali stvarno ne bih imao ništa protiv povratka na Šubićevac. Dobro znam kvalitetu trenera Gorana Tomića i siguran sam da bih u Šibeniku mogao samo napredovati i uživati u nogometu kao što sam uživao dok sam prvi put igrao za Šibenik".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.