Bivši fudbaler Zrinjskog zatresao mrežu Gencera

Vleminckx razbio Antalyu, Zecu 90 minuta, Diarri gol

Genclerbirligi našeg Ermina Zeca gostovao je dana ekipi Antalyaspora. Gosti su u odličnom susretu slavili 5:3. 

Poveo je Gencer već u drugoj minuti preko Vleminckxa. Isti igrač povisio je na 2:0 nakon samo četiri minute igre. Antalya je smanjila u osmom minutu susreta preko Duruera. 
 
Do dva gola prednosti gosti su opet došli u 24. minuti, a svoju mrežu je zatresao Nizam. Svoj treći, a Gencerov četvrti pogodak u 28. minuti postigao je Vleminckx. Bivši fudbaler Zrinjskog Lammine Diarra smanjio je na 4:2 u 40. minuti susret. To je bio i rezultat prvog poluvremena. 
 
Antalya se potpuno u susret vratila u 59. minuti preko Promisea. Vleminckx je međutim svojim četvrtim golom u 82. minuti donio trijumf Genceru 5:3. 
 
Turska Superliga, 18. kolo: 
Antalyaspor -  Genclerbirligi 3:5 ( Duruer 8, Diarra 40, Promise 59/Vleminckx 2, 4, 28, 82, Nizam 24 ag)
 
 

szólj hozzá: Antalyaspor 3-5 Genclerbirligi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.