Dinamo u potrazi za pojačanjima

Emir Dindić

Zagrebački Dinamo prolazi kroz buran period. Pripreme su došle u pitanje zbog štednje, otpušten je trener Ivanković, a sportski direktor krenuo je po pojačanja u Njemačku. Cilj je mladi reprezentativac Hrvatske, Krešo Ljubičić, igrač Eintrachta iz Frankfurta, saigrač našeg Zlatana Bajramovića.

Uz Ivu Iličevića, Ljubičić je bio jedna od največih karika Ladićeve momčadi u proteklim kvalifikacijama. Modri su otkrili svoju listu pojačanja koga žele iz izloga da dovedu u sljedećem prelaznom roku, a riječ je o većinom Hrvatskim igračima, među kojima bi najveća zvijezda prijelaznog roka trebao biti Ivica Križanac.

Izgleda da nas očekuje buran prelazni rok i mnogo iznenađenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.