Istria Winter Cup 2013.

Široki bolji od Wolfsbergera

Jučer  je odigrano drugo kolo skupine B na Istria Winter Cup u Umagu i Novigradu na kojem nastupaju i bh predstavnici Široki Brijeg i Željezničar.

Momčad s Pecare je u prvom kolu odigrala neriješeno sa Žalgirisom, završilo je 1:1, dok je večeras bila bolja od austrijskog  Wolfsbergera rezultatom 2:1.

Baš kao i u prvom kolu za Široki je prvi pogodak zabio Krešimir Kordić. Već u 3. minuti susreta Kordić je pogodio za vodstvo svoje momčadi,a na 2:0 povisio je Šilić u 31.minuti s čime se otišlo na odmor.

Wolfsberger je u 57.minuti preko Kropfla uspio samo smanjiti rezultat na 2:1.

Širokobriježani su sa pobjedom i neriješenim ishodom trenutno vodeća momčad svoje skupine i sljedeće kolo ih čeka u petak, 8. veljače protiv mađarskog Gjirmota.

Spomenimo i to da će danas u skupini A Željezničar od 15:00 sati odigrati susret protiv Kecskemetia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti