Nakon što se zauzeo i Sir Alex Ferguson

Zoran Tošić dobio radnu dozvolu

Mladi fudbaler beogradskog Partizana Zoran Tošić (21) od januara bi godine trebao postati član Manchester Uniteda. U petak mu je u britanskom Ministarstvu useljeništva odobrena radna dozvola...

Nju ovaj talentovani fudbaler nije mogao dobiti po kriteriju standardnosti u reprezentaciji Srbije, s obzirom da nije odigrao 75 posto utakmica za nacionalni sastav u posljednjih godinu dana.

Dobio ju je po kriteriju vanserijskog talenta i to nakon što se na saslušanju za njega lično zauzeo Sir Alex Ferguson.

Nije poznato koliko će Partizan zaraditi od ovog transfera, ali se zna da se United interesuje i za Tošićevog mlađeg saigrača u Partizanu, Adama Ljajića (19).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.