Promjene u igračkom kadru na Pecari

Jurčević više nije član Širokog Brijega

Posljednjeg dana prijelaznog roka i pred start proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige došlo je do promjena u igračkom kadru Širokog Brijega.

Naime, sporazumni raskid ugovora potpisali su Mladen Jurčević i NK Široki Brijeg i ovaj igrač se nakon nešto više od godinu dana provedenih na Pecari vraća u matični klub Vitez.

Jurčević se u Širokom Brijegu nije uspio nametnuti kao pojačanje, a došao je još dok je momčad vodio Branko Karačić. Podsjetimo, na Pecari ove zime nisu puno mijenjali, zadržali su momčad, a otišli su tek, pored spomenutog Jurčevića, Sandro Bloudek i Ricardo Bajano.

Danas ekipu Slavena Muse očekuje gostovanje u Sarajevu gdje će snage odmjeriti sa domaćinom Slavijom, susret je na rasporedu u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.