Defanzivac Širokog uoči utakmice sa Zrinjskim

Ješe: Nadam se trijumfu i dobroj atmosferi

Vedran Ješe i u proljetnom dijelu sezone predstavljat će skupa sa braćom Džidić bedem ispred Bilobrkovog gola. Pouzdani defanzivac zadovoljan je otvaranjem sezone i trijumfom nad Slavijom u Istočnom Sarajevu.

"Moramo biti zadovoljni s obzirom na pobjedu na teškom gostovanju u Istočnom Sarajevu. Odigrali smo dobru utakmicu i ispoštovali sve šefove upute iz svlačionice," kaže Ješe.

 

Sutra će njegov Široki Brijeg na Pecari ugostiti Zrinjski, a Vedran je optimist pred veliki hercegovački derbi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Imamo prednost domaćeg terena, a mišljenja sam da smo objektivno bolji tim od Zrinjskog. Utakmica će se igrati u drugačijim uslovima od onih u jesnjem dijelu sezone kada smo u Mostaru izgubili sa 1:0. Očekujem dobru utakmicu sa mnogo dobrih stvari. Nadam se trijumfu i dobroj atmosferi i vjerujem da će sve proteći u duhu sporta,“ dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.