Turski veznjak uoči duela u Ligi prvaka

Altintop: Mi smo turska Barcelona, napast ćemo Real Madrid

Veznjak Galtasaraya, Hamit Altintop otkrio je kako namjerava svom bivšem klubu, Real Madridu pokazati svoje pravo lice u četvrtfinalu Lige prvaka.

Altintop je također istakao kako ne žali što je prešao u redove Galatasaraya te da je ovaj klub "turska Barcelona".

 

"Nadam se da ću navijačima Real Madrida pokazati pravog Altintopa. Došao sam u Galatasaray jer je ovaj klub vjerovao u mene i ne žalim zbog te odluke. Ponovo uživam u fudbalu i to je za mene nema cijenu", rekao je Altintop te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Nemam ništa protiv Reala. Imam samo riječi hvale za taj klub. Uvijek mislim pozitivno i nema mnogo igrača u svijetu koji mogu reći da su igrali za Real Madrid. Mi smo tim koji se osjeća veoma dobro kada ima loptu u svom posjedu. Mi smo turska Barcelona. Napast ćemo na Santiago Bernabeuu. Imamo hrabrog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.