Sunderland bez trenera

O'Neilla poraz od Uniteda koštao posla

Edmir Škorić

Martina O'Neilla je poraz od Manchester Uniteda koštao "glave". Sunderland je otkazao saradnju svom terenu...

United je u subotu u 31. kolu Premiershipa gostovao Sunderlandu i došao do sva tri boda nakon 1:0 pobjede. Sunderlandovi nogometaši su tako produžili seriju loših rezultata, te su već na osam uzastopnih utakmica bez pobjede.

 

Trenutno su Crne mačke na 16. poziciji sa svega bodom iznad zone ispadanja i uz to imaju utakmicu više od izravnih konkurenata Aston Ville i Wigana. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

O'Neill je dobio otkaz, a Sunderland će naknadno imenovati njegovog nasljednika. O'Neill je u Sunderlandu radio od decembra 2011. godine, a prije toga je vodio Celtic i Aston Villu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.