"Ovo je najvažniji meč Reala u posljednjih 10 godina"

Mourinho: Nikada nisam rekao Kloppu da idem u Chelsea

A. Haznadarević

Rasplet u dvomeču Real Madrida i Borussije Dortmund se sve više bliži, a povodom ovog "historjiski važnog" meča za Real, madridski klub je održao konferenciju za štampu.

 

"Nikada nisam rekao Kloppu da idem u Chelsea", rekao ne na početku trener Reala Jose Mourinho, te se okrenuo ka ovom velikom dvoboju:

 

"Moja budućnost ne ovisi o tome šta će se dogoditi u utorak. Hoće li to biti moja posljednja utakmica? Ja samo mislim o Dortmundu. To je najvažnija utakmica u posljednjih 10 godina za Madrid. Moja budućnost mi uopšte nije u mislima", poručio je portugalski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Kraljevi će pokušati napraviti epski povratak, nakon što su u prvom duelu razbijeni od strane Nijemaca rezultatom 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.