Odmah poslije točka...

Pirlo smatra da je Playstation drugi najveći izum

Edmir Škorić

Iako bi to malo ko rekao, Andrea Pirlo, iskusni nogometaš Juventusa i italijanski reprezentativac, veliki je ljubitelj Sony Playstationa.

Pirlo je u svojoj biografiji "Mislim zato igram" otkrio da je lud za Playstationom, te da mu je to drugi najbolji izum u povijesti čovječanstva.

 

"Točak je najbolji izum u povijesti čovječanstva, a drugi je Play Station", napisao je Pirlo, koji je priznao da je obožavao igrati protiv Alessandra Neste igrice prije jutarnjeg treninga. 

 

"Svako jutro, prvo ide doručak u devet i onda se stacioniramo u našoj sobi i kreće dvoboj. Nakon toga slijedi trening, ručak, pa opet isto. Meč Neste i mene je derbi Milanella svih vremena. Naši mečevi su puni adrenalina. Ja sam birao Barcelonu, ali i Nesta (ha ha). Omiljeni igrač bio mi je Samuel Eto'o, koji je bio pakleno brz, ali priznajem da sam često i gubio. Bacao sam džojstik od ljutnje i tražio revanše..."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.