Bh. reprezentativac poručio

Ibričić: Hajduk je moj klub, karijeru ću završiti na Poljudu

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac Senijad Ibričić sa dosta uspjeha trenutno brani boje Kasimpaše, a njegova najveća želja je završiti karijeru u Hajduku.

Dugo godina Ibričić je bio ljubimac navijača Hajduka, a u razgovoru za NTV1 priznao je da bi karijeru volio završiti u splitskom klubu.

"Volio bih još neko vrijeme ostati u Kasimpaši, a onda se vratiti u Hajduk i tamno završiti karijeru. Iskreno, to stalno govorim jer sam u Splitu proživio najljepše dane svoje karijere", izjavio je Ibričić.

"Hajduk mi je dao sve što danas imam, volim taj klub, grad Split i ako Bog da karijeru ću završiti na Poljudu. U karijeri možes istinski navijati samo za jedan klub, a za mene je to Hajduk", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.