Nove špekulacije ili?

El Shaarawy prema Cityju, Arsenal želi Džeku?

Adnan Beganović

Mladi napadač italijanskog Milana, Stephan El Sharawy, mogao bi karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Iako još uvijek širom Evrope nisu završena prvenstva mnogo klubovi su, bar prema navodima inostranih medija, u potrazi za pojačanjima.

Jedan od njih je i Manchester City, koji prije svega želi pojačati svoj napadački red, a posljednje informacije govore da menadžer Građana, Roberto Mancini, želi Milanovog napadača El Shaarawyja.

Navodno je Mancini spreman Milanu za ovog napadača izdvojiti 30 miliona funti, a veliki dio novčanih sredstava za ljetnu kupovinu Mancini će pribaviti prodajom igrača.

Tako će italijanski menadžer gotovo sigurno prodati našeg reprezentativca Edina Džeku, za čijim uslugama su zainteresovani Napoli i Dortmund.

No, ova dva kluba nisu jedina koja žele Dijamanta, a u igri za njegovim dovođenjem je i Arsenal, koji prema pisanju otočkih medija, prati razvoj događaja na Etihadu vezanih za našeg napdača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.