Sušić: Bayern je, ipak, zasluženo slavio

Adnan Beganović

Bayern je novi klupski prvak Evrope. U dosta dobroj finalnoj utakmici Lige šampiona Bavarci su savladali Borussiju Dortmund, a selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić smatra da je Bayern zasluženo stigao do titule.

"Bayern je zasluženo pobijedio. Bio je bolji, pogotovo u drugom poluvremenu. Proradio je tandem Ribery-Robben", izjavio je Sušić.

"Mislim da je finalni susret opravdao očekivanja. Bilo je prilika na obje strane. Niti jedna momčad nije zaslužila da izgubi, a ja sam želio gledati produžetke. Iako je poražena, Borussia je pokazala da je izuzetna ekipa, ali po meni je Bayern ipak zasluženo slavio", dodao je za OBN naš selektor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.