Pregovori oko Cavanija obustavljeni

Napoli uz Džeku traži više od 25 miliona funti

Čelnici Manchester Cityja vrijedno rade na dovođenju Edinsona Cavanija na Etihad, a za usluge ovog napadača su spremni izdvojiti 25 miliona funti i našeg reprezentativca Edina Džeku.

Predstavnici urugvajskog napadača su postigli dogovor sa čelnicima Cityja oko plate koja bi iznosila 150 hiljada funti sedmično, a čini se kako klub privremeno obustavlja pregovore. Špekuliše se kako Napoli želi više novca za svog igrača.

Trener, Rafael Benitez je odobrio dolazak Džeke u klub, a klub je i sposoban da mu da sličnu platu kakvu je imao u Manchester Cityju.

Bilo kako bilo, izgleda da čelnici Napolija odugovlače očekujući da im City ponudi više novca uz našeg napadača za kog su interes ove sezone također pokazali Borussia Dortmund i Chelsea.

Cavani je također meta još par velikih evropskih klubova te će Manchester City morati brže da reaguje ukoliko ga želi u vrhu napada naredne sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.