Brazilac na izlaznim vratima Intera

Adriano odlazi, Ibišević dolazi?

Šef stručnog štaba Intera Jose Muorinho obavijestio je brazilskog internacionalca Adriana da ukoliko želi može da napusti klub u zimskom prelaznom roku, što bi moglo otvoriti vrata dolasku Vedada Ibiševića na Giusepe Meazu.

"Predsjednik Masimo Morati i ja željeli bismo da on ostane, ali ukoliko bude zatražio da ode neću imati ništa protiv. Uostalom, pred njim je još deset godina igranja i može igrati gdje želi", rekao je Mourinho.

Adriano je već duže vrijeme nezadovoljan u Interu, ali ni Uprava milanskog kluba nije naročito sretna zbog problematičnog ponašanja reprezentativca Brazila.

Njegovim eventualnim odlaskom, vjerovatno bi se u Interu otvorila vrata za dolazak Vedada Ibiševića na Giusepe Meazu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji su već izvjestili kako je Mourinho itekako zagrizao za reprezentativca Bosne i Hercegovine, trenutno najboljeg strijelca njemačke Bundeslige, a navodno je i Zlatan Ibrahimović izrazio zadovoljstvo idejom da u vrhu napada zaigra sa svojim zemljakom.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.