Dobio batine, ali će zaraditi četiri miliona dolara...

Midhat Šljivak

Nedavno je nekadašnji NBA košarkaš Scottie Pippen pretukao čovjeka koji mu je tražio autogram, a ova tuča će legendu Chicago Bullsa vjerovatno koštati četiri miliona dolara.

Advokati optužbe su danas podigli tužbu protiv Pippena, a traži se isplata odštete u visini od četiri miliona dolara, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Podsjetimo, Pippen je istukao čovjeka koji je tražio autogram od njega, a legendarni košarkaš je istakao kako ga je ovaj vrijeđao nakon što mu je odbio dati autogram, te da ga je zbog toga udario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.