Chelsea gostuje na Old Traffordu

Ashley Cole uvjeren u pobjedu

Igrač Chelseaja Ashley Cole vjeruje da bi sutrašnja utakmica protiv Manchester Uniteda mogla biti odlučujuća u pohodu njegovog kluba na šampionsku titulu.

U posljednje četiri prvenstvene utakmice Chelsea je ostvario samo jednu pobjedu. Iako londonski sastav ispred četvrtoplasiranog Uniteda ima četiri boda prednosti, aktuelni prvaci imaju dvije utakmice manje.

- Trenutno nismo u pozitivnom nizu, pa će utakmica u Manchesteru biti jako teška. Međutim u našoj svlačionici ne nedostaje samopouzdanja i idemo po pobjedu - rekao je Cole, čiji Chelsea nije slavio na Old Traffordu od 2005. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.