Detalj iz prošle sezone kada je Kordić postigao pogodak Zrinjskom na Pecari

Napadač Širokog najavljuje hercegovački derbi

Kordić: Dat ćemo sve od sebe i ići na pobjedu

Jedan od derbija 10. kola BHT Premijer lige bit će odigran na Pecari gdje u goste dolazi Zrinjski.

Zanimljivo je da u oba kluba imaju treneri ili igrači koju su nastupali i u jednom i u drugom klubu. Jedan od takvih je i Krešimir Kordić koji je nekada uspješno nosio dres Zrinjskog, a sada nastupa za Široki Brijeg.

„Ovo je posebna utakmica. Emocije moram ostaviti po strani i pošteno se odnositi prema dresu kojeg nosim i suigračima. Sigurno da ćemo dati sve od sebe i ići na pobjedu.“, rekao je napadač Širokog i osvrnuo se na ekipu Zrinjskog:
„Što se tiče Zrinjskog mislim da su oni najbolji kao momčad i trenutno možda i u najboljoj formi. Ipak, unatoč svemu tome, nas samo zanima pobjeda.“

Kordić se osvrnuo i na utakmicu u Bijeljini u kojoj je bio strijelac vodećeg pogotka Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„U Bijeljini smo dobro igrali, imali smo šansi da sve riješimo u prvom poluvremenu ali i u drugom no nismo uspjeli. Trebamo se više koncentrirati u svim linijama da nam se greške ne događaju, a onda će i rezultat biti bolji.“, rekao je Kordić.

Susret između Širokog Brijega i Zrinjskog na rasporedu je u nedjelju, 29. rujna, na stadionu Pecara s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.