Sportski duh uvijek pobjeđuje

Nataša Kovačević dobila protezu nakon teške nesreće

Mlada srbijanska košarkašica Nataša Kovačević na društvenim mrežama objavila je sliku na kojoj u medicinskom razboju stoji sa protezom na lijevoj nozi koja joj je amputirana nakon teške saobraćajne nesreće 7. septembra u Mađarskoj.

Kovačevićeva je prošla sve reprezentativne selekcije Srbije, a ovog ljeta učestvovala je na Evropskom prvenstvu mladih u Turskoj, kao i prvenstvu svijeta za juniorke u Litvaniji.

Prije Gyora igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu, iako je ova velika tragedija zauvijek odvojila od košarkaških terena, Kovačevićeva je na ovaj način pokazala da sportski duh uvijek pobjeđuje!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.