Trezeguetovo definitivno zbogom trikolorima

Adnan Beganović

David Trezeguet, napadač Juventusa, definitivno je odlučio da neće više nositi dres reprezentacije Francuske.
 

Sjajni napadač Juventusa uspješno se oporavio od operacije koljena i spreman je za povratak na fudbalski teren.

Kako nije igrao od sredine prošle godine, Trezeguet je kako kaže imao puno vremena za razmišljanje, naročito o francuskoj reprezentaciji.

David Trezeguet je već jednom rekao zbogom najdražem dresu ,ali se ubrzo i predomislio. Međutim, kako sada stvari stoje i kako je sam Trezeguet izjavio za francuske medije, ovaj put je definitivno kraj njegove reprezentativne karijere.

Napadač Juventusa je u izjavi za francuske medije oštro kritikovao selektora Francuske, Domenecha, ali i francuski fudbalski savez, navodeći da nikako ne može da shvati odluku o podršci selektoru, koju je dobio od samog francuskog fudbalskog saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

David Trezeguet je za "trikolore" odigrao 71 utakmicu i postigao 34 gola.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.