Očekuje lijepu i kvalitetnu utakmicu

Obad: Jedinstvo je bolje, u Bihaću ćemo se nadigravati

Nakon što su ostvarili bitnu pobjedu protiv Radničkog (2:0), nogometaše Igmana iz Konjica u subotu očekuje teško gostovanje kod bihaćkog Jedinstva. 

U Igmanu su svjesni činjenice da je Jedinstvo vodeća momčad Prve lige FBiH, koja je ove sezone ubilježila samo jedan poraz (Rudar Kakanj), a u posljednjem susretu sa Jedinstvom poraženi su sa visokih 4:0 na Gradskom stadionu u Konjicu.

Povodom predstojeće utakmice kratko smo porazgovarali sa trenerom Igmana, Adisom Obadom, koji je najavio da njegov tim u Bihać neće otputovati sa bijelom zastavicom.

"Mi smo svjesni da Jedinstvo ima dosta kvalitetniju ekipu od Igmana, znamo kakav cilj imaju, ali bez obzira mi u Bihać dolazimo da se nadigravamo. Očekujemo jednu lijepu i kvalitetnu utakmicu i nema smisla da se već sada predamo, jer kako kažu, lopta je okrugla", kazao je za Obad za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman trenutno vodi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi FBiH, međutim, po tom pitanju Obad je dosta optimističan.

"Vjerujem u opstanak Igmana, jer da nisam optimista, vjerovatno ne bih bio trener Igmana sada. Imamo kvalitet, lijepo smo se pojačali, tako da vjerujem da ćemo i dogodine igrati u ovom rangu“, zaključio je Obad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.