Foto: Bljesak.info

Mobilizacija u Konjicu

Kudra: Budućnost je najvažnija utakmica sezone

Nedim Kudra, kapiten konjičkog Igmana i lider u timu Adisa Obada i na posljednjem meču igranom u Gabeli bio je jedan od najboljih igrača u svom timu.

Konjičani su osvojili zlata vrijedne bodove u borbi za opstanak.

„Sada je mnogo lakše. Pritisak je bio veliki iako smo pobijedili Radnički i otkinuli bod u Bihaću. Prije Gabele smo imali sastanak, prioritet je bila pobjeda, bili smo svjesni važnosti utakmice, ali smo hvala Bogu na kraju uspjeli,“ kaže Kudra, dodajući:

„Sada slijedi utakmica sezone u kojoj ćemo ugostiti Budućnost iz Banovića. U klubu vlada dobra atmosfera, igrači su međusobno složni i sigurno imamo na čemu temeljiti optimizam. I raspored nam ide na ruku, igramo dvije utakmice zaredom kao domaćini gdje bismo sa dvije pobjede ostvarili ključni korak ka opstanku.“

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Adis Obad ima veliko povjerenje u iskusnog Kudru, koji o Igmanovom šefu ima samo riječi hvale.

„Svojim dolaskom sve je podigao na viši nivo i sa mladom ekipom ostvario nekoliko odličnih rezultata. Stvari će sigurno biti sve bolje kako vrijeme bude odmicalo,“ dodao je Kudra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.