Rukometna Premijer liga, 28. kolo

Gradačac osigurao opstanak, Bosna nastavila seriju

Edmir Škorić

Rukometaši Gradačca osigurali su ostanak  dva kola prije kraja pošto su večeras pobijedili Derventu u 28. kolu Premijer lige BiH.

Gradačac je dva kola prije kraja odigrali važnu utakmicu pred svojim navijačima i na kraju slavili sa 24:22 iako su gosti iz Dervente vodili 10:7 nakon prvih 30 minuta. 

Maglaj je bez većih problema, rezultatom 33:29, savladao Slogu iz Doboja, dok je Goražde razbilo Kozaru sa 34:20 u derbiju začelja. Vogošća je u Mostaru savlada Zrinjski sa 32:28. 

Rukometaši Bosne nastavili su sa serijom pobjeda, a u Skenderiji su porazili Krivaju iz Zavidovića rezultatomm 40:23. Domaći su na poluvremenu vodili 20:13. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti