Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Premijer liga BiH (M)

Selekcija Grada Sarajeva spremna za međunarodni turnir

Korkarić objavio spisak

U sklopu priprema za nadolazeći međunarodni runometni turnir 11.08.2018. godine u sportskoj dvorani „Ramiz Salčin“, Općina Novi Grad okupili su se igrači sa šireg spiska Selekcije Grada Sarajeva koji će nastupati na 3. Međunarodnom rukometnom turniru za dječake (2002./2003. godište) pod nazivom „VIŠE OD IGRE“ koji će se igrati u periodu od 07.09. – 09.09.2018. godine u sportskim dvoranama „Ramiz Salčin“ i „D1 Skenderija“. Organizator ovog sportskog turnira je Udruženje „SPIRITUS“ iz Sarajeva.

Selekcija Grada Sarajeva spremna za međunarodni turnir
Premijer liga BiH (M)

Vrše harangu na nas, a ne žele da sjednu za isti sto

Vojislav Rađa za SportSport.ba

"Rukometni savez nije registrovan 14 godina i sada bi pojedinci željeli da za nekoliko dana isprave stvari razmišljajući usko. Niko se ne pita šta će biti za godinu, dvije. Tolikoje gluposti napravljeno za ovih godinu dana, da je nevjerovatno da to mogu pismeni, ozbiljni, obrazovani ljudi", poručuje Vojislav Rađa jedan od četvorice ljudi koji bi trebali sjediti u Upravnom odboru RSBiH iz RS-a.

Vrše harangu na nas, a ne žele da sjednu za isti sto
Žali Bože onih koji se u ovoj državi bave rukometom
Učitavanje...