Odlična intervencija golmana Malage

Willy Caballero nije dozvolio da se Vicente Calderon raduje

Atletico Madrid je sinoć imao priliku da osvoji titulu prvaka Španije, ali je odigrao samo 1:1 protiv Malage na svom Vicente Calderonu. 

Jorgandžije su sinoć pobjedom protiv Malage imali priliku da osiguraju titulu prvaka Španije. Ipak remi Barcelone protiv Elchea(0:0) i poraz Reala od Celte(2:0) izabranici Diega Simeonea nisu iskoristili. 

Jedan od najzaslužnijih što Barcelona ima priliku da pobjedom u posljednjem kolu na svom Camp Nou stadionu dođe do titule prvaka Španije je argentinski golman Willy Caballero. Madriđani su do pobjede mogli u 95. minuti susreta, ali je udarac Adriana fantastično odbrani golman gostujuće ekipe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.