Manchester City u Abu Dhabiju

Građani na prijemu u Abu Dhabiju, Džeko kasni na pripreme?

Nakon što su drugi put u posljednje tri sezone osvojili titulu najbolje ekipe engleske Premier lige, fudbaleri Manchester Cityja otputovali su u Abu Dhabi, gdje ih je ugostio Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, vlasnik kluba sa Etihada.

Samo dva dana nakon što su Građani osvojili šampionsku titulu oni su u punom sastavu otputovali u goste kod vlasnika njihovog kluba, a smješteni su u hotelu St. Regis.

Iako većina fudbalera Manchester Cityja ima reprezentativne obaveze, a neki kao što je bh. reprezentativni napadač Edin Džeko, već od sutra moraju biti na raspolaganju svojim selektorima, Pelegrini je u punom igračkom sastavu otputovao na "gostovanje" kod gazde kluba.

Pored fudbalera i stručnog štaba u Adu Dhabi su stigli i predsjednik kluba Khaldoon Al Mubarak, te član Izvršnog odbora kluba, Ferran Sorriano, kao i sportski direktor Txiki Begiristain.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.