Foto: EPA

Ostaju u Monacu

Monaco porekao pregovore s Realom za Falcaa i Rodrigueza

Midhat Šljivak

Potpredsjednik Monaca Vadim Vasiljev odbio je navode da ovaj klub pregovara s Real Madridom oko prodaje kolumbijskih reprezentativaca Radamela Falcaa i Jamesa Rodrigueza.

Već danima se u španskim medijima piše kako će Falcao i Rodriguez pojačati redove Kraljeva iz Madrida, ali je potpredsjednik tima iz Kneževine Vadim Vasiljev odbio navode o njihovoj prodaji.

"Ne pregovaramo o prodaji Falcaa. Računamo na njega i nadamo se da će imati fantastičnu sezonu", rekao je Vasiljev o sjajnom napadaču.

Također, nema ništa ni od prodaje fantastičnog Jamesa Rodrigueza.

"Svi su se čudili zašto smo potrošili veliki novac za Rodrigueza, a sada svi pričaju o njemu. Vjerujemo u njega, važan nam je igrač i ima još četiri godine ugovora. Mnogo toga možemo zajedno", dodao je Vasiljev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.