Kapiten Zrinjskog

Stojkić: Imamo se pravo nadati prolasku u naredno pretkolo

Fudbaleri Zrinjskog hrabrom igrom suprostavili su se favorizovanom Mariboru, ali dobar pristup našem prvaku ipak nisu donio trijumf koji su svi priželjkivali. 

Plemići će tako sa rezultatom 0:0 put Maribora uz nadu da na uzvratu mogu ostvariti rezultat koji garantuje prolazak u naredno pretkolo.

„Maribor je sinoć imao bolji posjed lopte, ali nas nisu uspjeli ugroziti. Objektivno, bili smo većim dijelom utakmice bolji protivnik i prava je šteta što nismo iskoristili prilike koje smo stvorili. Rezultat je pred drugu utakmicu aktivan i mi se svi nadamo da možemo prirediti iznenađenje i eliminisati Maribor,“ kazao je kapten Zrinjskog Pero Stojkić, dodavši:

„Imamo se pravo nadati prolasku u naredni krug takmičenja. Jedan gol postignut u gostima stvari bitno mijenja u našu korist. Ukoliko bismo prvi postigli gol bili bismo blizu prolasku u narednu rundu takmičenja.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.