Ukoliko izbace Maribora

Zrinjski u 3. pretkolu ide na Maccabi Tel Aviv

Završeno je žrijebanje parova trećeg pretkola Lige prvaka, a među ekipama koje su saznale svoga eventualnog protivnika je i naš prvak Zrinjski.

Tako će Plemići, u slučaju prolaska protiv Maribora, u sljedećem kolu kvalifikacija igrati protiv pobjednika duela Santa Coloma - Maccabi Tel Aviv. Izraelski klub je u prvoj utakmici slavio gostujuću pobjedu od 1:0, pa će se vjerovatno plasirati dalje. Zrinjski ili Maribor će biti domaćini Maccabiju u prvoj utakmici, a revanš će se odigrati na neutralnom terenu budući da je UEFA zabranila odigravanja utakmice u Izraelu zbog vanredne situacije.

Podsjećamo, prva utakmica sa Mariborom u Mostaru završena je najnepopularnijim rezultatom 0:0, pa se može reći da je u revanšu sve otvoreno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.