"Promijenio ploču"

Yaya Toure zbog navijača želi ostati u Manchester Cityju

Yaya Toure bombardovao je javnost buntovničkim izjavama o svom boravku u Cityju i očajničkoj želji za napuštanjem tog kluba. Ipak, najbolji strijelac Građana promijenio je mišljenje i sada se osjeća sretno i pun elana dočekuje sljedeća iskušenja sa svojim timom.

"Sada je sve sjajno. Bilo je dosta špekulacija oko mog odlaska i neke stvari su me zaista razočarale, ali ipak je presudila moja veza sa ovim klubom i posebno njegovim navijačima. Želim uraditi nešto za navijače koji su me podržavali, što je jako bitno za mene. Isto tako, želim i da oni znaju da su najveći razlog mog ostanka u Cityju", rekao je Yaya Toure.

"Oni su uvijek bili korektni i dobri prema meni kao i prema mojoj porodici. Njima dugujem jedno veliko 'hvala', a nadam se da ćemo se i u budućnosti zajedno radovati pobjedama", rekao je za Sky Yaya Toure.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.