Španska Marca prenosi

Real Madrid sutra predstavlja Jamesa Rodrigueza

Real Madrid će sutra predstaviti najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Brazilu, Jamesa Rodrigueza na stadionu Santiago Bernabeu. 

Real Madrid je objavio na svojoj oficijelnoj stranici kako će za sve posjetioce stadiona sutra važiti nešto drugačiji režim obilaska u vremenu od 10 do 15 sati. U tom periodu radit će samo muzej, panoramski pogled, dok će od 15 i 15 obilazak opet biti pod "normalnim" okolnostima. 

Prema pisanju Marce razlog izmjenjenog režima obilaska je predstavljanje najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Brazilu, James Rodriguez. Transfer je navodno vrijedan 80 miliona eura, a reprezentativac Kolumbije ugovor će potpisati do 2020. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.