Marić: Manje je važno ko će postići gol, važno je pobijediti

Mirko Marić igra u odličnoj formi u posljednje vrijeme. Mladi napadač Dinama na posudbi u Širokom Brijegu sa dva pogotka svom klubu je vizirao kartu drugog pretkola. 

Večeras je na programu uzvratni susret protiv češke Mlade Boleslav, a napadač Širokobriježana se nada pobjedi i prolasku dalje.

“Moramo biti jedinstveni i disati zajedno od prvog minuta. Teška utakmica je pred nama, ali smo svi veliki optimisti. Protiv Gabale smo pokazali kvalitet, a ako večeras ponovimo igru sa te utakmice siguran sam u pobjedu i prolazak dalje,” izjavio je Marić, koji nije opterećen ličnom statistikom:

“Ko god da postigne gol, to je manje važno, važno je samo pobijediti i proći dalje,” dodao je napadač Širokobriježana. Dobra vijest za navijače Širokog je tad a će Slaven Musa večeras računati na gotovo kompletan kada, s izuzetkom braće Damira i Ivice Džidića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.