Za Chelseajeve klupsku TV stanicu

Demba Ba dao intervju Edenu Hazardu

Demba Ba je bio jedan od fudbalera sa kojim je Eden Hazard imao najbolje odnose u svlačionici Chelseaja. 

Ipak, nakon prelaska senegalskog napadača u turski Besiktas, prijatelji iz svlačionice Plavaca rijetko su u prilici da se viđaju. Ipak, prijateljski okršaj između Bešiktaša i Chelseaja koji je okončan minimalnom pobjedom turske ekipe ponudio je priliku dvojici prijatelja da malo popričaju.

Njihov razgovor ipak nije bio onaj najobičniji. Naime, belgijski reprezentativac bio je u ulozi reportera, a Demba Ba je bio njegov sagovornik. Pogledajte kako je izgleda intervju dvojice prijatelja koji igraju u dva različita kluba:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.