Foto: Domagoj Ledić

Ljubimac se odužio

Wagner Škriparima čestitao punoljetstvo

Ikona navijača Širokog Brijega je sjajni brazilski fudbaler Wagner Santos Lago. Iako u poznim igračkim godinama, Brazilac u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi.

Na startu nove sezone četiri se puta upisivao u strijelce, a u prethodnoj je bio ubjedljivo najbolji strijelac bh. elite. Sve to proizvelo ga je u omiljenog igrača za navijače Širokog Brijega – Škripare.

Škripari ovih dana proslavljaju svoj osamnaesti rođendan, a najveći ljubimac je iskoristio priliku i svojim navijačima čestitao punoljetstvo.

“Ja kao kapiten ekipe, u ime svih igrača i u svoje ime želim Škriparima sretan osamnaesti rođendan. Hvala vam na dosadašnjoj podršci i samo tako nastavite. Vidimo se u nedjelju na Pecari,” poručio je Wagner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.