Prva liga, 7. kolo:

Mladost u sjajnoj utakmici savladala Igman

Midhat Šljivak

Mladost Doboj Kakanj dočekala je u 7. kolu Prve lige Federacije BiH ekipu Igmana iz Konjica, a na kraju je domaći tim slavio s 3:2.

Prvo poluvrijeme ovog susreta donijelo je apsolutnu dominaciju domaćeg tima. Prilike su se redale pred golom tima iz Konjica, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu Igmana.

Na poluvrijeme se usprkos velikom broju prilika otišlo bez golova (0:0).

Međutim, nastavak je donio kišu pogodaka. Domaći su brzim pogocima Dilavera i Šišića došli do vodstva od 2:0, ali se gosti iz Konjica nisu predavali. 

Golovima Pehlića s penala i Bajrića iz 71. minute su izjednačili na 2:2, ali je veliku pobjedu domaćem timu donio Huseinspahiić pogotkom za konačnih 3:2 u 85. minuti susreta.

Prva liga FBiH, 7. kolo:

Mladost - Igman 3:2 (Dilaver 59', Šišić 63', Huseinspahić 85' / Pehlić 68'p, Bajrić 71')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

MLADOST: Čelebić, Hrvat, Gačan, Hasanović, Prutina, Huseinspahić, Dilaver, Šišić, Bajramović, Karzić, Durmić

IGMAN: Vasilj, Đapo, Graho, Čukle, Ramić, Kozić, Bajrić, Habibija, Lukomirak, Pehlić, Maksumić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.