Jamie Vardy nakon meča s Unitedom

Junak Leicestera: Brilijantna pobjeda za nas!

Midhat Šljivak

Leicester je u nevjerovatnoj utakmici savladao Manchester United s 5:3, a heroj utakmice je Jamie Vardy, koji je bio nezaustavljiv po odbranu Uniteda.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je nakon meča rekao da je ova pobjeda dokaz da Leicester može dobiti svakog...

"Brilijantna pobjeda. Vidjeli ste koliko pobjeda znači navijačima, a i mi smo pokazali da možemo svakog dobiti", istakao je igrač utakmice Jamie Vardy, te je dodao: 

"Znali smo da možemo da se nosimo sa svima, iskoristili smo danas naše prilike i ostvarili smo pobjedu", rekao je Vardy. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Esteban Cambiasso je danas postigao prvijenac za Leicester. Iskusni Argentinac je pogodio za 3:3 u 64. minuti, a istakao je kako je veoma sretan zbog gola.

"Veoma sam sretan. Danas možemo slaviti, ali već sutra mislimo na drugu utakmicu. Umoran sam, ali sam sretan", dodao je Cambiasso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.