Širokobriježani slavili u odličnom susretu protiv Dinama

Široki Brijeg izborio finale pobjedom nad Dinamom

Široki Brijeg je danas na turniru Blago Zadro odmjerio snage sa zagrebačkim Dinamom. Širokobriježani su slavili rezultatom 3:2 i tako izborili finale turnira. 

Široki Brijeg je do vodstva došao u 21. minuti susreta. Mihaljević je primio loptu na ivici kaznenog prostora, šutirao lijevom nogom i pogodio mrežu Dinama. U 39. minuti susreta Fernandes je zatresao mrežu Širokog Brijega, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. Ostalo je nakon prvog poluvremena 1:0 za lidera Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Na samom početku drugog poluvremena priliku je imao Dinamo. Vukojević je uposlio Machada koji lobuje golmana Širokog Brijega, ali njegov udarac zaustavila je prečka. Široki je u 62. minuti susreta došao do dva gola prednosti, a strijelac je bio Buhač. 

Dvije minute kasnije Karačić je zatresao svoju mrežu, a Fernandes je u 70. minuti susreta donio izjednačenje ekipi iz Zagreba. Široki je do pobjede došao u samoj završnici susreta. Mrežu Dinama zatresao je Ivanković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.