Reda rekord za rekordom

"Messi je najbolji igrač svih vremena koji ovdje neće stati"

Leo Messi je za vikend postao najbolji strijelac u historiji španske Primere a sinoć je isto učinio i u Ligi prvaka, jer je het-trikom protiv Apoela stigao od brojke od 74 postignuta čime je prestigao Raula na vječitoj listi strijelaca. Za jednog 27-godišnjaka - impresivno.

Luis Enrique odavno smatra da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena, a tu stavku potvrdio je i na press konferenciji koju je dao nakon Barcine pobjede od 4:0 u Nikoziji.

"Lionel Messi je najbolji fudbaler svih vremena. Ovakav igrač se ne viđa često, a znam da na ovome neće stati. Pred njim je još mnogo godina aktivnog igranja fudbala i znam da će još dugo nastaviti da oduševljava", rekao je trener Barcelone.

Barcelona je u okviru grupe F došla do četvrte pobjede s kojom je zadržala šanse da završi kao prvoplasirani tim grupe. U posljednjem kolu grupe na Nou Camp stiže PSG, koji je za sada na čelu grupe sa bodom više od Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.