Bokserski obračun u Cityju

Kolarov "razbio" ekonoma, Chappyju nije pomogao ni Džeko

Atmosfera u svlačionici aktuelnog prvaka Engleske, Manchester Cityja, opet je ona prava, makar ako je suditi po posljednjim nastupima kluba našeg Edina Džeke.

Za dobar štimung u svlačionici Građana svakako je najzaslužniji "Balkanski klan", a ovoga puta sve se odigralo u bokserskom ringu. Srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov u sklopu Cityjevog odbrojavanja do Božića fudbalski je teren zamijenio bokserskim ringom.

U njemu je odmjerio sa bivšim fudbalerom i ekonomom Cityja Lesom Chapmanom. Kolarov je odnio pobjedu, a popularnom Chappyju nije pomoglo ni to što je imao Edina Džeka u svom ćošku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti