Bosanskohercegovački dvojac nema mjesta u Dinamu

Hodžić i Husejinović idu na posudbu?

Bosanskohercegovački dvojac iz Dinama, Said Husejinović i Armin Hodžić narednu polusezonu trebao bi igrati u nekoj drugoj sredini. 

Prema pisanju zagrebačkih Sportskih novosti, koje se pozivaju na izvore bliske klubu, Dinamo na proljeće neće računati na dva fudbalera iz Bosne i Hercegovine, odnosno na posudbu će Said Husejinović i Armin Hodžić.

Husejinović je u Dinamo stigao početkom 2013. godine, ali zbog dvije teške povrede nije se uspio nametnuti u ekipi iz Zagreba. Početkom sezone 2013/2014. Husejinović je doživio rupturu prednjeg križnog ligamenta desnog koljena, a istu povredu doživio je u završnici pomenute sezone. 

Armin Hodžić u Dinamo je stigao početkom sezone 2014/2015., a mladi napadač pretrpio je početkom sezone povredu trbušnog zida. 

Pored dva ofanzivca iz Bosne i Hercegovine na posudbu bi trebao i Ganac, Lee Ady, ali njegov odlazak ovisi o dolasku novog štopera u klub iz Maksimira. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.