Mladi napadač Dinama

Pjaca: Presretan sam, nije moglo bolje!

Zagrebački Dinamo je večeras stigao do pobjede protiv Celtica na Maksimiru, a junak u golijadi bio je Marko Pjaca koji je postigao tri gola.

"Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija ali ne trebamo sada žaliti. Hvala Bogu pa smo pobijedili, a ja sam posebno presretan svojim izdanjem", započeo je mladi napadač i nastavio:

"Ovo je divan osjećaj i najbolji mogući završetak evropske sezone, kada već nismo prošli. Iskoristio sam svoje prilike i zabio tri gola u Evropskoj ligi i za mene ova noć nije mogla biti bolja. Sačuvao sam dres i loptu s ove utakmice za uspomenu".

Zanimljivo, Marko Pjaca je ove sezone drugi igrač Dinama koji je upisao hetrik. To je još učinio Soudani u prvom kolu protiv Astre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.